rozz Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Witam Mam problem z menadzerem zdan, ponaciskalem raz przez przypadek jakies klawisze jak byl zalaczony menadzer i znikla mi gorna belka z opcjami, teraz jak otworze menadzera mam tylko okno z procesami nic niepisze wiecej na dole na pasku tez niema napisu Menadzer zdan ani nic. jak to spowrotem wlaczyc (jakis skrot klawiszowy...) Mam windowsa XP Dzieki. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Kliknij kilka razy na górnej belce (ramce) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozz Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 heheh ja to lamer jestem :) dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...