j.h.hudy Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 a więc tak , mam 60 zeta i cooler na procku Arctic Cooling Copper Silent 2 TC rev.2 , mam 41 c bez stresu przy 1250 rpm po oc i 1600 rpm przy 46c w stresie , to chyba lux wyniki... chce zrobić tak aby mój pc był baaaardzo cichy i miał diodki , co polecacie zrobić /???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Które wetyle mają mieć diodki i gdzie mają być ? Ja polecam Tt thunderblade... mam 80 x 80 i jest cicho i świeci.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 chodzi oto zeby było cicho , nie musi być wydajnie , i ładnie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Hmm, no mozesz sobie zakupic Arctic Cooling - Fan PRO 2 LIGHT. Ostatnio mojego przyjaciela na 2 takie skusilem i jest bardzo zadowolony. Ja planuje w przyszlosci kupic takich 5. Jesli jednak chcesz same diody to popatrz sobie tutaj. Mozesz kupic pojedyncze, juz zlaczone gotowe do podlaczenia, zrobione neonki. No poszukaj sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...