!batman Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Hello! Mam Radeona 9500 (Build by ATI) z referencyjnym chłodzeniem. Chciałbym zmienić chłodzenie na jakiegoś pasywnego zalmanna albo coś podobnego... czy takie chłodzenie jest równie wydajne jak radioatorek z wentylkiem, wydajniejsze czy może mniej wydajne!? Który zestaw polecacie? Jakie radiatorki zamontować na pamięciach... aha zależy mi na ciszy... dlatego chcem pasywne, ale jeśli jest jakiś fajny zestaw niepasywny (ale cichy!!!) to też wchodzi w gre... na chłodzenie chciałbym zapłacić 100-150zł! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Zalman ZM80D-HP Arctic Cooling VGA Silencer rev3 VGA Cool Viva Aerocool VM-101 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbi Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Arctic Cooling VGA Silencer rev3 Ja polecam takie chłodzenie - tanie (ok 56 zl) i bardzo wydajne. Na Tweaku masz caly duzy topic o tym produkcie, więc masz co czytać:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Arctic cooling tylko i wyłacznie. Zalman to syf - dużo kosztuje i g. daje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...