dune2 Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 mam 19 Sony Flat juz dwa lata i od niedawna zaobserwowalem cos denerwujacego a mianowicie: kiedy otwieram okno IE lub je minimalizuje widze zmiane w jaskrawosci obrazu ekran albo sie przyciemnia albo rozjasnia wczesniej tego nie mialem i nie wiem czy to juz taki szybki koniec kineskopu ? nie wiem czy moze miec to zwiazek tym problemem ale mam jeszcze jeden problem: Mam problem z kompterem tylko nie wiem z czym dokladnie.Nie wiem czy z karta saphiere 9800 pro czy z innym komponentem.Mianowicie jak ogladam jakies filmy obojetnie czy dvd czy divx i obojetnie czy z plyty czy z dysku twardego co pewien czas nieregularnie nastepuje przyspieszenie odtwarzanej sciezki filmu.Jakby kilka klatek przeskoczylo.Jest to bardzo denerwujace.Czy moze byc to spowodowane zbyt slabym zasilaczem ? mam obudowe rainbow z 300 W zasilaczem Modecom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dune2 Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 ok dzieki zobacze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...