Slayer Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 MIał ktoś doświadczenia jakieś z tą płytą, prucz mnie? :) Czy istnieją biosy umożliwiające ustawienia innych niż 100/133 Mhz ustawień FSB? Nowy oficjalny bios nic w tej kwestii nie zmienił, a pare dodatkowych Mhz w Celeronie by się przydało. Nie sądzę, żeby mój procek wytrzymał FSB 133 :? ...choć :twisted: :twisted: :twisted: hehe. :twisted: PS. gdybvy płyta nie wstała od przekręcenia procka, to wyciągam bateryjkę i czekam z pare minut- godzinę? 8) PS 2. nie wiem, gdzie to było, ale ktoś ten model 1,7 Ghz podkręcił na 2,26 Ghz i to było chyba na.....http://www.redakcja.net/ ...tak przynajmniej mi sie kojarzy. :) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Ja też szukam porządnego Cheepobiosu dla tej płyty i nic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 A ty masz SIS 645 DX czy SIS 645? Jezeli ten 2 cię rozczaruję. Ten chipset nie ciągnie większej magistrali niż 150 Mhz. A tak poza tym- mało ci? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 A ty masz SIS 645 DX czy SIS 645? Jezeli ten 2 cię rozczaruję. Ten chipset nie ciągnie większej magistrali niż 150 Mhz. A tak poza tym- mało ci? :) Co to znaczy nie ciągnie? Ja mam FSB do 200MHz co jeden MHz, ale to na MSI. Ten ECS jest na SIS645DX i to nie moj sprzęt offcourse. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 A, ok. A ile kosztował ten 645DX? Na oficjalnej ECS-a stronie nie ma żadnego biosu do tej płyty- sprawdziłem. W takim razie czekamy- moze ktoś coś wie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 A, ok. A ile kosztował ten 645DX? Na oficjalnej ECS-a stronie nie ma żadnego biosu do tej płyty- sprawdziłem. W takim razie czekamy- moze ktoś coś wie :) Nie wiem ile kosztował bo nie ja wybierałem ten zestaw. Poprostu ojciec kupił koledze komputer.... Bios jest i nawet go ściągałem (mam gdzieś na dysku chyba). Kiepsko coś szukałes.... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 No fakt jest. Ale tam jest pare płyt na tym chipsecie i tylko jedna płyta - L4S5M/DX ma ten nowszy bios. Reszcie nie udostępniono biosów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...