j.h.hudy Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 mam taką bude teraz ona stoi na wysokosci biurka tak ze widze cały czas co jest w śrdoku , pomyślalem sobie ze wezme wykleje całą bude w środku papierem zielonym ragującym na uv (gdzie go qpic) i do tego bym doqpił http://allegro.pl/show_item.php?item=30840837 co wy na to ?? w przyszlosci bym doqpił wentylator na proca artcic cooling który swieci i bedzie pięknie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 najpierw to moze pomaluj front :] BTW znajoma ta Twoja buda :]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 hehe , faktycznie :D tak myśle na jaki kolor , qrcze , tak sobie myśle o tym moim pomyśle aby wsadzic tam papier ragujący na uv i takie 2 katody , co otym myslicie ??? czy moze lepiej (taniej) bedzie qpic 4 diody uv , i zrobic neony w wężykach ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 2 katody i jest looz. Z 4 diodami to może fragment czegos oświetlic, - Wiem bo mam układ z diodami UV. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 a czego są warte te neonki po 8 zeta na allgro z 2 diodami ??? hm , oki , to 2 katody uv i ten fajowy papier odblaskowy ragujący na uv , tylko gdzie ja qpie w kraku katody za 50 zeta 2 sztuki ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 bude (front,blacza,napedy) pomaluj na jakis ladny kolor np. Aluminium ,bardzo fajny odcien,ale to juz spara gustu.Srodek mozesz pomalowac lakierem UV.Dodtakowo mozesz pomalowac tym samym lakierem wentylatory i powinien byc bardzo fajny efekt :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 a skąd taki lakierek wezme :D i gdzie w kraku są katody ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 dobre lakiery mozna kupic w skejtszopach :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 eee , jestem zwykły , dżinsy , bluza itp , ja ktak wejde do skejt shop to będzie wstyd :lol: a ile taki moze kosztować ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 zwykla montana to 20-30zl.niewiem jak z cenami UV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Saknis_ Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 zwykla montana to 20-30zl.niewiem jak z cenami UVJa kupowałem niedawno (2 tygodnie temu) montane zieloną aktywną w UV i dałem 18 zł za nią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Montany Uv zazwyczaj sa tansze , ale trzeba szukac w takich skate-shopach na uboczu ;) I nie chodzi tu bynajmniej o to ze jest jakas kijowa ta farba tylko wieksze branie wsrod writerow maja chromy i zwykle kolory ;) Na kij komu UV na jakims zwyklym budynku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 zwykla montana to 20-30zl.niewiem jak z cenami UVWow jak wy przepłacacie w Koszalinie to góra 16zł + końcówka za 1zł lub 1,5zł. Moj qumpel malował Montanom Gold i całkiem ładnie wyszło tylko przydało by się jeszcze pokryć to lakierem przezroczystym... Nie polecam do malowania obudów Montan Revolution bo długo schną i jeśli się nie kładzie bardzo cienkich warstw efekt jest ochydny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 eee , jestem zwykły , dżinsy , bluza itp , ja ktak wejde do skejt shop to będzie wstyd :lol: a ile taki moze kosztować ?? znajdz internetowy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 zwykla montana to 20-30zl.niewiem jak z cenami UVJa kupowałem niedawno (2 tygodnie temu) montane zieloną aktywną w UV i dałem 18 zł za nią. ja do malowania wentylatorków za zielona UV Montane zaplacilem 14 zl :D :P Co do oblejania to lepiej chyba bedzie pomalaowac a nie pierdzielic sie z przyklejaniem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 a tam przeplacacie odrazu :] podalem cene orientacyjna bo nie pamietalem dokladnie czy bylo to 20zl czy 30zl za puche :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...