turkuć Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 wejdzie czy nie ? moze ktos sie pokusi o proroctwo, albo wie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 a czemu nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 a czemu nie? fajna odpowiedz bardzo pomocna zauwaz ze plytka be6 to jest mobo na slot1 wiec musi byc przejsciowka wg mnie raczej nie wejdzie ale ostatnio byl jakis temat o titanie i przejsciowce http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=8597 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 jezeli o nic nie bedzie haczyc to teoretycznie mozna wpakowac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 slayne, wiem o tym temacie sam go pisalem, niestety pytanie zadalem nie precyzyjnie i malo osob sie pokusilo o odpowiedz wic z tad moje drugie podejscie oczywiscie uzylem opcji szukaj ale nic dla siebie nie znalazlem ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 rozchodzi sie wlasnie o to czy bedzie czy nie haczyc niestety niemam mozliwosci sprawdzic, musze zamowic przez net - u mnie w miescci sprzedawcy chca za niego 50 zl. ,a to rozboj w bialy dzien !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 slayne, wiem o tym temacie sam go pisalem, niestety pytanie zadalem nie precyzyjnie i malo osob sie pokusilo o odpowiedz wic z tad moje drugie podejscie oczywiscie uzylem opcji szukaj ale nic dla siebie nie znalazlem ! lechoo napisal ze no prob a jezeli zapraknie ci np 1cm to zawsze mozna zmienic wntyl na chudszy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 symbiont rozumiem ze masz plyte BX z przejsciowka, jak ty wcisneles swojego titana ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 co ja pisze !!! ty masz morgana moja wina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 slayne, wiem o tym temacie sam go pisalem, niestety pytanie zadalem nie precyzyjnie i malo osob sie pokusilo o odpowiedz wic z tad moje drugie podejscie oczywiscie uzylem opcji szukaj ale nic dla siebie nie znalazlem ! rzeczywiscie nie zauważyłem 8O mówisz ze u ciebie w mieście chcą 50 a przez neta ile cie wyniesie najtaniej chyba widziałem titany za 30 i do tego przesyłka jakies 13 zł wiec nie bedzie duzo taniej 7 zł moze sobie jakis tak zmierz no bo nie wiem sam wymiary titana sa chyba na ich stronie ja miałem na bx-masterze na przejsciowce celka 633@950 i globalwin fop 38 ale juz był problem zeby bo wcisnąc i musiałem przełożyć pamięci w dalsze banki a i do chipseta niewiele brakowało wg mnie titan nie wejdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 na necie 30 + 8.50 50 - 38.5 = kilka piwek i chipsy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 rzeczywiście to już jest różnica wpadłem na taki ostateczny pomysł wiesz moze zrób sobie model tego titana z tektury tzn tylko bryłę i wtedy przymierz bo ja juz nie wiem co ci poradzic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 porozmawiam z 10letnia siostra, to moze za czekolade cos takiego mi wyszykuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Wejsc wejdzie... ja minimalnie spiłowałem żeberka z jednej strony... zeby sie niewyginał bo na chipie sie opierał... A wentyl wchodził mi na dwa banki pamieci i został tylko jeden wolny :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 a co do zakupu to moege Ci mojego sprzedac... Pracował u mnie 2 miesiące moze 3... stan idealny i zeberka spiłowane :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 wielkie dzieki za propozycje, ale juz zamowilem co do wymiarow - z tego zo mierzylem to zajmie mi jeden bank pamieci wiec zostaja jeszcze dwa juz pelne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 bylebys sie nie przeliczyl... a zeberka i tak bedziesz pilowal chyba ze bedzie niebezpiecznie wygiety ;) wiem jak jest bo mialem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...