Skocz do zawartości
Uzdrowiony

HisExcaliburRadeon9600pro128mb da sie cos z tym zrobic?

Rekomendowane odpowiedzi

Na ile można pozwolic sobie, a i w jaki sosób to uczynic? Chodzi mianowicie o podkręcenie tej karty troszeczke ,zaczyna mi sie wysypywac na niektórych nowszych gierkach.

Moja konfiguracja sprzetowa:Barton 2600,epox8rda3+,his radeon9600pro,512ddr 333 (musialem na czyms zaoszczedzic przy kupnie dlatego nie mam 400-tek) HDD samsung sp1614c 160GB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chodziło mi o cyniczną wypowiedz, pozatem że zaznaczyłem iż w temacie zielony absolutnie jestem, gdybym takiej odpowiedzi oczekiwał to zapewne nie na tym forum pytanie zostałoby zadane.

Na czym oszczędził to jego sprawa czyż nie?

Dziś już wiem że nie było sensu, ale co z tym zrobić się da? chyba nic (poza wymianą procesora), (kupnem szybszej pamięci). nie pytałem na czym oszczędać, tylko jak podkręcić karte graficzną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale po co tak się jeżyć?, sprawia Ci przyjemność zgrywanie cynika?

W brew pozorom i na to trzeba mieć talent, poczucie chumoru. Zwyczajnie po mnie skaczesz jak po nie opieżonym młodzieńcu. Zapewniam Cię że nie miałem zamiaru jak to ująłeś: "facet ale nie udawaj glupszego i leniwszego niz jestes", poprostu z pośród wielu porad chciałem aby ta której ktoś mi udzieli była konkretnie stosowana na karcie takiej samej, ja nie wiem czy to ma jakies znaczenie, ale tak bym chciał. Tak czy inaczej, dziękuje za linka i chciałbym ową,jak to nazwać?(polemiką raczej trudno) pyskówke? zakończyć.Na swoją obronę mam tyle że wiele terminów związanych z komputerami jest dla mnie nie zrozumiała, suche opisywanie , dla Ciebie prostego być może procesu, czynności, dla mnie może być nie czytelne. Wole odpowiedzi kierowane bez pośrednio do mnie w zrozumiałym przezemnie języku. Musisz tylko uzmysłowić sobie to, że laicy też mogą zacząć interesować się ową dziedziną, Musisz przypomnieć sobie że kiedyś, jak sądzę, Byłeś na poziomie zaawansowania równożędnym do mojego. Zakopmy więc topór , licze na zrozumienie, nie tylko mnie ale i setek innych "świeżych" użytkowników komputerów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi