DYM Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Mam net z sieci Lan , gdy bym dał do swojego kompa siecowke i podłaczył do niej kompa czy był by na tamtym kompie net? Jeśli ten temat gdzies był to prosze o link bo szukałem i nie znalazłem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielspg Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 tak to tez dziala .... na dwoch sieciowkach tzw ...polaczenie mostkowe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 tak to tez dziala .... na dwoch sieciowkach tzw ...polaczenie mostkowe ;) pierdu pierdu. zanim odpowiesz, sprawdz czy sam wiesz o co chodzi. polaczenie mostkowe nie jest rozwiazaniem. tutaj chodzi o klasyczne udostepnienie sieci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielspg Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 tak to tez dziala .... na dwoch sieciowkach tzw ...polaczenie mostkowe ;) pierdu pierdu. zanim odpowiesz, sprawdz czy sam wiesz o co chodzi. polaczenie mostkowe nie jest rozwiazaniem. tutaj chodzi o klasyczne udostepnienie sieci... ja tam na nic nie narzekam ..... mam neta z sieci lan i do tego dwa kompy ....na mostku :) uzylkem tylko kreotora sieci ...bez czarnej magii :P jeszcze troszke to koledzy zaczne sie z was smiac (juz w was watpie) ... sama krytyka na forum ...bez konkretnych odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYM Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Heh spokojnie bo jeszcze sie pobijecie :D YYY ale jak ustwić ten mostek ? tamten komp co jest domnie podłaczony to ma win Me Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazio234 Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 A czy komp za "mostem" jest widziany przez te w lan?? Tez bym sobie tak zrobil tylko ze u nie nie mozna :( Wykryja mnie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielspg Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 tak widac kompa za mostkiem zrobionym na (XP) .... i ten drogi jak jest z ME dziala jak ze zwykla siecia lan mimo ze jest przez mostek...... no moze duuzzzoo wolniej .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazio234 Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 A jak bym uzyl WinRoute to by nie byly widoczne?? A dalo by rade podlaczyc dwa komputery przez Bluetooth z udostepnieniem internetu? I zeby nie byl widoczny ten drogi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...