MARyoWn Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 CORSAIR 2x512 MB DUAL p400 MHz cl3 nówki Dokładne oznaczenia to : CMX512-3200 XMS3200v1.1 Co sądzicie o tych pamiątkach ?? Ile one są warte ? Jako nówki i jako używane ??? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Gdzie można dostać Corsairy? Są lepsze od hynixów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Gdzie można dostać Corsairy? Są lepsze od hynixów? biorac pod uwage ze hynixy w wydaniu Corsair'a sa sprzedawane jako PC4000 to raczej nie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 A gdzie można qpić Corsairy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 http://www.sirius.pl/ ale cena jest z KOSMOSU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 http://www.sirius.pl/ ale cena jest z KOSMOSUjaostatnio sprzedawałem kostki VS512MB400 za 370zł atu za 256MB chca 300zł :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARyoWn Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Dzięki, że wszyscy odpowiedzieli na moje pytanie... :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARyoWn Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Dzięki, że wszyscy odpowiedzieli na moje pytanie... :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...