vojt Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Posiadam tą kartę grafiki od roku i ostatnio zaczyna mi hałasować wiartak ( zaczął jakieś 2 miesiące temu ), jakie chłodzenie do tego FX-a byłoby najlepsze i wydajniejsze, oczywiście ?? Chodzi mi o nazwy konkretnych modeli lub linki do nich. Karta FX PP Pro/660 TV/DVI GS. Dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Możesz naoliwić wiatraczek :P albo qp http://sklep.tweak.pl/index2.php?id2=menu_...NTACVGAS3&zmt=2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojt Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Z oliwieniem może być problem bo nie ma zbytnio którędy (nierozbieralny). Używasz może ten model ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Nie używam (nowa karte mam od soboty), ale jakość tego typu rozwiązań jest już sprawdzona do tego jeszcze miedziane radiatorki na pamięci byś qpił i będzie super. :DNie używam (nowa karte mam od soboty), ale jakość tego typu rozwiązań jest już sprawdzona do tego jeszcze miedziane radiatorki na pamięci byś qpił i będzie super. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...