badboy11 Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Witam!! Po okolo godzinie szukania postanowilem napisac tutaj, szukam objasnienia kodow bledow plytki FIC KA-6110, czy ktos moze mi pomoc??? PS czy to mozliwe ze karta grafiki (jakis Hercules... 8mb na PCI) nie ... "uciagnie" SyncMastera 755dfx ??? dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Nie jestem pewien czy dobrze skumałem o co Ci chodzi. 1. Kody sygnałów biosu, tak ? wpisz 'AMI beepcodes' w google (bo to chyba bios AMI) i znajdziesz. 2. Karta grafiki powinna działać z każdym monitorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy11 Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 dokladnie o beepcody mi chodzilo tyle ze bios AWARD. no i przeczytalem "No video card or bad video RAM" ... sprawdzilem 2 karty graficzne (1 na pci i 1 na agp) z czego conajmniej 1 (ta na pci) dzialala jeszcze 3 dni temu... a teraz monitor poprostu sie nie wlacza....jak moge sprawdzic co nawalilo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...