smerek00 Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Witam! mam prosbe moglibyscie mi pomoc w kupnie komputera mam do dyspozycji 3500-4000 zl . Prosze o wasze propozycje. Chodzi mi o sam komp bez monitora klawiatury itd. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Ja bym proponowal cos na A64 moze nawet cos na i939 jak masz tyle kasy, a do czego ma Ci sluzyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerek00 Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Do gier i tylko do gier :) No i zeby byl wydajny i dobry do krecenia. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 no to uderzaj na jakies p4 ... z taka kasa ... Intel Pentium 4 (S478) 3.20E GHz HT (FSB 800) (Prescott) tego nie trzeba krecic i tak dziala swietnie do tego jeszcze jakas mobo asusa topra karta graficzna herc 9800 i nie ma gry która by Ci nie poszla ;) ram jakies 2x512 no do tego jakis pysk sata segeate 160-200 i buda jakas z dobra zasilaka i po sprawie... i 4 patoli nie ma a ja kiedys dalem tyle za 566 z jakas badziewna mobo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BremkinsCorp. Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Linoge po co ma przeplacac? I tak po dobrym podkreceniu amd tak kopie dupe intelowi w grach.. po prostu wydajnosc cenniejsza od szybosci. :roll: Zostanie przy okazji kasa (wiecej ramu lub karta graficzna fajna). Na co mu P IV? Bierz AMD, najlepiej 64 (przyszlosciowe rozwiazanie - 64bit) choc narazie sa drogie :) AMD Barton Mobile (najlepiej 1.45 ^^: mnoznik w dol i wio z FSB.. na intelu tak nie zrobisz :) Wyzsze fsb - nie tylko szybszy procesor jesli ida pamieci synchro) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Jak tylko do gier to bierz "zwykłego" Amd, i zainwestuj kase w GF6800GT, albo X800. Co do zwykłego AMD to poszukaj mobili, abitka NF7-S, 2x512mb ramu (hynix może być) i dotego mooocną zasiłke. (chief 420W, albo anteca :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...