Wookash Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 mam problem z dzwiekniem to znaczy: gralem w robot arena2 i po powrocie z minimalizacji zanikl mi dzwiek w grze wylaczylem ja i zrestartowlam wina i od kilku dni nie mam dzwieku java script:emoticon(':!:') Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 nie masz dźwieku w grze czy pod win ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 pod win w grze nigdzie nie mam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 najpierw usuń z menedżera urządzen kartę dźwiękową , restart i wiadomo co ... jak nie to zabierz sie za winde , banalne lecz skuteczne :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...