k_luke Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 problem jest właśnie taki jak wyżej... przy starcie Windows XP Pro uruchamia się (dryluje) stacja dyskietek. Jak to wyłączyć :oops: , gdyż jest to denerwujące ? :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 nie wiem czy oto Ci chodzi ale ustaw w biosie zeby najpierw z cd-romu odczytywał. i masz via 4in1? jak nie to zainstaluj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 a moze masz nortona antivirusa zainstalowanego i po prostu sprawdza stacje dyskow przy starcie? jak tak to wylacz to i bedzie git :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Ad.1. Nie chodzi mi o odczyt przed Windows, a do tego służą te ustawienia w BIOSIE. :oops: Ad.2. Działo się to nawet przed zainstalowaniem Nortona, a stery VIA też mam. :wink: Dzięki za podpowiedzi i czekam na następne pomysły. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 w biosie masz ustawienia bootowania z określonych napedów po kolei najprawdopodobniej masz: 1st. boot device :floppy 2nd. boot device :hdd1 3rd: boot device :cdr ustaw sobie 1st boot device hdd i bedzie dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 w biosie masz ustawienia bootowania z określonych napedów po kolei najprawdopodobniej masz: 1st. boot device :floppy 2nd. boot device :hdd1 3rd: boot device :cdr ustaw sobie 1st boot device hdd i bedzie dobrze Bosh.. przeczytaj uwaznie o co mu chodzi :lol: . Nie przy POST'cie mu bryka stacja tylko zaraz po zaladowaniu XP-ka. Juz w OS'ie kapujesz? Tez tak mam i nie wiem czym jest to spowodowane. Zabardzo mi to nie przeszkadza. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 aaaa :P juz rozumiem :lol: no to nie wiem ale ja tak mam bo mi sprawdza antywir tylko to mi przychodzi do głowy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 jak miałem xpeka to działo się dokładnie to samo mimo iż nie miałem antyvira :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 jak miałem xpeka to działo się dokładnie to samo mimo iż nie miałem antyvira :? Na 98SE tez tak sie dzieje, z antyvirem i bez :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 jak miałem xpeka to działo się dokładnie to samo mimo iż nie miałem antyvira :? Na 98SE tez tak sie dzieje, z antyvirem i bez :? spotkałem się z tym na ME ale tam można to wyłączyć jednak w 98SE mi się to jeszcze nigdy nie zdażyło a używam ten system od 5 lat!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 jak miałem xpeka to działo się dokładnie to samo mimo iż nie miałem antyvira :? Na 98SE tez tak sie dzieje, z antyvirem i bez :? spotkałem się z tym na ME ale tam można to wyłączyć jednak w 98SE mi się to jeszcze nigdy nie zdażyło a używam ten system od 5 lat!!! Heh, to masz sie dobrze. Mi warczy troszke silniczek z flopa, i jest to dla mnie stresujace. Moze dobrym sposobem bedzie wyjecie szmaty z niego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 jak miałem xpeka to działo się dokładnie to samo mimo iż nie miałem antyvira :? Na 98SE tez tak sie dzieje, z antyvirem i bez :? spotkałem się z tym na ME ale tam można to wyłączyć jednak w 98SE mi się to jeszcze nigdy nie zdażyło a używam ten system od 5 lat!!! Heh, to masz sie dobrze. Mi warczy troszke silniczek z flopa, i jest to dla mnie stresujace. Moze dobrym sposobem bedzie wyjecie szmaty z niego ? hehehehe... spróbować nigdy nie zaszkodzi ;) ;) ;) ;) ;) ;) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 :oops: wiem że nie jest to poważna rzecz ale mnie denerwuje :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...