cracko Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Ostatnio procek dostał szajby. 2500+ barton - działał zawsze na 166Mhz Wczoraj włączam a tu zwisek - czytaj czarny ekran ( choć CABLES CONNECTED OK ) to ja mu resecik - pa3e a on domyślnie pokazuje 100Mhz na CPU a 166 na pamiątkach. i przy tym wszystkim 2300Mhz???? w Momencie jak chociaż na chwilkę ruszę 100Mhz w górę jest zwis - tzn taki dziwny efekt bo po restarcie słychać BEEP ale nic się nie pokazuje ( nawet info o grafie ) I kto mi powie co jest nie tak ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 moze zmian biosu bo on najwyrazniej odmawia posluszenstwa ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Ostatnio procek dostał szajby. 2500+ barton - działał zawsze na 166Mhz Wczoraj włączam a tu zwisek - czytaj czarny ekran ( choć CABLES CONNECTED OK ) to ja mu resecik - pa3e a on domyślnie pokazuje 100Mhz na CPU a 166 na pamiątkach. i przy tym wszystkim 2300Mhz???? w Momencie jak chociaż na chwilkę ruszę 100Mhz w górę jest zwis - tzn taki dziwny efekt bo po restarcie słychać BEEP ale nic się nie pokazuje ( nawet info o grafie ) I kto mi powie co jest nie tak ??? A nie zapaprales czyms mostkow na procku albo cus ... , moze faktycznie bios Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 a robiles reset zworka jak nie to zrob zobaczymy co bedzie?? jezeli to nie pomoze to sprobuj barerie?? a jak to nie pomoze to nowy bios / moze musisz porostu zrobic pozadne czyszczenie budy? Napisz co zrobiles to dalej pomyslimy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BremkinsCorp. Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 wszystko powiedziane... zmiana boisu/reset cmos/bateria na 5-10minut wyjac Jesli nie pomoze to wyjmij procka z plyty glownej wyczysc i zaloz ponownie... moze cos dac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cracko Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Ok - obadam - zobacze co i jak - dam znać ale jaja powiem wam - FSB 100Mhz i 2,3Ghz na procku heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cracko Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 No i nic - nadal pięknie 2300Mhz - testy potwierdzają może zmiana zasiłki z 350 na 400W - tak jak by się to pokrywało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BremkinsCorp. Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 cracko zmien nazwe tematu bo trudno sie skapnac o co chodzi.. na poczatku myslalem ze chodzi o 100pkt np. w 3dmarku :P Sformuluj go lepiej :) @ wyjales proca z plyty juz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 jeszcze zostaje jedna rada wstaw innego proca albo sprawdz tego na inny mobo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarchewa Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 a jaka wersje masz BIOSU? ja mam plytke asusa podobna (zubozony model) i mialem takie same problemy. pomoglo zflaszowanie biosu. polecam do tego celu program ASUSupdate Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...