Gość Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 elo ziomy na wypasie yooooł :lol: poszukuje dobrego, nieprzekłamującego i w miare niemylącego sie programiku będącego w stanie zliczyć ilośc przychodzących do mojego kompa danych;] [najlepiej żeby liczył wszystko] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 np DU meter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 np DU meterdziękuje, właśnie o takie coś mi chodziło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 czyzby do neostradki bylo potrzebne? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 czyzby do neostradki bylo potrzebne? :lol:ni 8) mam multimedii 100kb i chce sprawdzić ile tego idzie przez miesiąc 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...