zibi322 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 wczoraj wlaczylem komputer i .. zwis no to restart czekam czekam nic. przylozylem ucho do dysku i slysze takie wziuuuut, kilka sekund przerwy wziuuut i tak na okraglo. wylaczylem zasilanie poczekalem chwile wlaczylem ... dziala za chwile zwis i znowu wziuuut , wziuuut, no nic poprawilem wszystkie kable wlaczam - to samo. wiec poprawiam na o plycie kable plycie - pomoglo, ale nie jestem pewien czy to byla wina kabla, czy poprostu dysk mi znowu siada, a moze zasilacz nie wyrabia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 jak komp sie odpala to raczej nie zasilacz , ale jest take bardzo male prawdopodobiestwo), mojm zdaniem dysk sie poprostu konczy , moze jakis mad sektor ma i w tym miejscu robi to wziuuut Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 no to mi wlasnie wygladana dysk, poprzedni tak samo wyzionol ducha, ehhhhhhhh te %^$#QW#^%$#W@$Q^W$#^$#%W@^ barakudy 4 :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: baracuda never again Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 hmm to niekoniecznie musi byc dysk. Kiedys mialem podobne objawy - dysk dziwnie dzwieczal a po poruszeniu kablami normalnie startowal. Wina byla przerywajacego kabla od zasilania dysku - podpialem inna wtyczke i jest git do dzis. Wiec sprawdz czy czasem zasilanie jest stale dostarczane... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 no to dzis go podepne do drugiego zasilacza, a co, mam drugi zasilacz i wykorzystuje go tylko do jednego sunona tego co na chlodnicy. trzeba troche odciazyc glowny zasilacz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Prawidlowo,a co se bedziesz zalowac :) A jak masz jakis zbedny PSU to pozycz mi ;), bo ja jade na Codegenie 200W z masa sprzetu do niego podlaczona :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 dysk ci poszedł mialem tak juz ze swoim samsungiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Prawidlowo,a co se bedziesz zalowac :) A jak masz jakis zbedny PSU to pozycz mi ;), bo ja jade na Codegenie 200W z masa sprzetu do niego podlaczona :) mam ale AT, dysk dziala spowrotem dobrze ... ciekawe na jak dlugo :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...