Skocz do zawartości
Gość hydro2

Zasilacz Modecom 350W ATX-350GTF (PFC) XZASMOD350GTF

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy bylo i nie znam sie na zasilaczach,ale bynajmniej chce kupic lepszego coolera i ten zasilacz i teraz pytanie,czy na sprzecie jak z podpisu wyciagne na nim z 3000+ czy to dobry zasilacz czy kiepski itd.Prosilbym bardzo o szybja odpowiedz bo zakup ma byc w ciagu 2 dni :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz, to jeden z lepiej omówionych zasilaczy na forum, opisywany wielokrotnie, wystarczy poszukać.

Krótko:

- ogólnie niezły, dobry w swojej klasie cenowej, stabilny,faktycznie ma te 350W.

- zdarzają się głośne egzemplarze.

- na allegro są tańsz a praktycznie identyczne fortrony 300W.

Może lepiej dołóż do chiefteca 360-302DF, ewentualnie chiefteca od delty (12cm wentylator), ewentualnie modecoma CWT 350BDP. (wszystkie w cenie około 200zł)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem w tym ze te fundusze sa odliczone na styk (zeby kupic to chlodzenie i zasilacz za 1 zamachem) a dla mnie tam nie ma znaczenia czy jest glosny czy nie,chce tylko dobre mozliwosci o/c,czytaj - znacznie lepsze niz to co wyciagnalem do tej pory czyli takie 3000+ wiec powiedzcie mi czy jest na to szansa z moja plyta pamiatkami i reszta to co napisalem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z ta glosnoscia to widac loteria bo mam w domu i modecoma i szefa 420 i modecom przy starcie metoda spinaczowa jest bezglosny absolutnie zero szmera, w stresie to nie wiem bo jest zagluszany przez 3k rpm na procku. a chieftec jest o wiele glosniejszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi