Gość hydro2 Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Nie wiem czy bylo i nie znam sie na zasilaczach,ale bynajmniej chce kupic lepszego coolera i ten zasilacz i teraz pytanie,czy na sprzecie jak z podpisu wyciagne na nim z 3000+ czy to dobry zasilacz czy kiepski itd.Prosilbym bardzo o szybja odpowiedz bo zakup ma byc w ciagu 2 dni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 dołóż pare dyszek i kup chiefteca lepszego 360w. Głóśny strasznie ten modecom i zapasu mocy nie będzie miał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Wiesz, to jeden z lepiej omówionych zasilaczy na forum, opisywany wielokrotnie, wystarczy poszukać. Krótko: - ogólnie niezły, dobry w swojej klasie cenowej, stabilny,faktycznie ma te 350W. - zdarzają się głośne egzemplarze. - na allegro są tańsz a praktycznie identyczne fortrony 300W. Może lepiej dołóż do chiefteca 360-302DF, ewentualnie chiefteca od delty (12cm wentylator), ewentualnie modecoma CWT 350BDP. (wszystkie w cenie około 200zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Problem w tym ze te fundusze sa odliczone na styk (zeby kupic to chlodzenie i zasilacz za 1 zamachem) a dla mnie tam nie ma znaczenia czy jest glosny czy nie,chce tylko dobre mozliwosci o/c,czytaj - znacznie lepsze niz to co wyciagnalem do tej pory czyli takie 3000+ wiec powiedzcie mi czy jest na to szansa z moja plyta pamiatkami i reszta to co napisalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Powinien starczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zubo Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Zasilacz bardzo dobry wystarczy napewno ale... jest bardzo głośny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 hmm starczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 z ta glosnoscia to widac loteria bo mam w domu i modecoma i szefa 420 i modecom przy starcie metoda spinaczowa jest bezglosny absolutnie zero szmera, w stresie to nie wiem bo jest zagluszany przez 3k rpm na procku. a chieftec jest o wiele glosniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...