KRECIO Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Mam juz konkretny program i bios ale nie moge dobrac odpowiedniej komendy pod dosem, program sie urucamia ale za chiny nie chce mi zflaszowac biosu!! tak jakbyb nie pokolei wpisywal?? jesli juz ktos flaszowal bios w ati tio niech powie co trzeba wpisac pod dosem!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 No chloapaki pol godziny temu mialem najwiekszy kisiel w majtach w calym swoim gownianym zyciu, mianowicie zrobilem flash biosu k.g., wszytko szlo spoko dopuki nie srestartowalem kompa, wtedy to moim oczom ukazaly sie wszelkiego rodzaju szlaczki i farmazony :P, ale mowie sobie spoko jest zflasciach!e stary bios i w ten oto sposob zaczelem jechac na slepo bo na ekranie nic nie widac :(, reset kompa i wciskam F8 by pojawilo sie menu w ktorym mozna wybrac tryb uruchamiania sie kompa, szukalem na slepo "wiersza polecen" naszczescie pamietalem ze jest on przed ostatnio na liscie, wciskam i juz jestesmy w dosie :P, potem nie moglem przypomniec sobie w jakim katalogu mam kopie biosa i program do flashowani wiec zaczelem wpisywac na slepo nazwy, wkoscu slaczki sie przestawily wiec wywnioskowalem ze zmienil sie katalog :) no to ja "lashrom -p 0 stary.rom" bo tak mialem zapisany stary bios a tu [gluteus maximus] po restarcie dalej mroweczki :( wywnioskowalem ze zle cos wpisuje, no to ja znowu wchodze do wiersza polecen i jeszcze raz wpisuje, tym razem wyskoczyly jakies czerwone mroweczki czyli jakis blad a co za tym idzie samoczynny restart kompa, po pol godzinnej zabawie wkoncu udalo mi sie flashowanie biosu i karta znow nadaje sie do uzytku :) A teraz mam pytanie czy jak znowu zrobie flashowanie biosa (boje sie na sama mysl) to czy sporo przyspieszy karte przestawienie pamieci z CAS 2 (norm) na CAS 1 i czy moje pamieci to wytrzymaja, a moze znowu pojawia sie mroweczki??aha i chce jeszcze przetaktowac pamiatki z 230 na 270 tak aby chodzily synchronicznie z rdzeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Miałem idealnie ten sam przypadek 2 miesiące temu - właśnie po zmianie CAS 2 na 1 po ekranie latały śmieci. Poradziłem sobie dokładnie tak jak ty - człowiek nie wie jakie drzemią w nim możliwości dopóki czegoś takiego nie przeżyje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Miałem idealnie ten sam przypadek 2 miesiące temu - właśnie po zmianie CAS 2 na 1 po ekranie latały śmieci. Poradziłem sobie dokładnie tak jak ty - człowiek nie wie jakie drzemią w nim możliwości dopóki czegoś takiego nie przeżyje :)DOKLADNIE TRZA TO PRZEZYC!!!!! ten kisiel w majtach te emocje, zjebalem czy nie zjebalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 ACHA i mam pytanie: dlaczego moj post zostal przeniesiony? HIE HIE HIE :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...