Araki0 Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Tak jaw w topicu jak idzie na nie podkrecanie. Mam zamiar kupic ta płytke http://sirius.pl/product.php?action=info&i...&id=10611&sid=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 spoko płytka, bierz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Araki0 Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 A jak podkrecanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 no jak to u abita the best Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 wg THG wydajonsciowo=nf2 ale podobno nie wszystkie modele posiadają blokadę AGP/PCI jesli oczywiscie jakieś posiadają. Spekuluję tez ze nie na wszystkich modelach załączy sie dzielnik 1/6 przy magistrali 200mhz. Ale to tylko domysly... Ja bym brał coś pewnego na NF2 w umiarkowanej cenie np. Epoxa 8RDA+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 bierz tego przynajmniej sprawdzisz jaka możliwość o/c ja osobiście jestem ciekaw czy możliwa jest manipulacja mnoznikiem kup i pisz na forum co i jak :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...