mongothealien Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 słyszał ktoś o takim cudeńku do laptopika (oczywiście z baterią) ? wifi też może być. miałem kiedyś HP i Canona - niestety na irdę i mojego szefa wkurzało celowanie podczerwienią. kasa nie gra roli (zależy mi na wygodzie użytkowania) - muszę mieć coś takiego "na wczoraj" :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 fajne by to było ale prawdopodobnie potrzebuje zewnętrznego zasilania :cry: zapytam jutro jakiegoś kolesia z HP o szczegóły. THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 :arrow: Anycom Bluetooth USB Printer Adapter PM-300 to jest coś dla mnie - zasilanie zapewne z usb... ponownie THX - jesteś wielki. dam znać ile kosztowało i czy działa 8) co do drugiego linka: enszudigen zi biet - nicht fersztejn dojcz, hitler kaput, danke, hende hoh :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Powered: With power supply, 7,5 Volt, 300 mA :cry: kapa - zasilanie zewnętrzne odpada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 kupiłem takie oto cudo z bluetooth: cena w HP to 1800 a ja wyrwałem w znajomej hurtowni za 1700 :D LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...