pafelek1 Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Witka wszystkim. Mam do Was pytanko, mam możliwość wymiany (URODZINY :D ) jednego z dwóch elementów mojego kompa, a mianowicie albo ram albo płytę główną. W tej chwili posiadam 1024 MB ramu w dwóch kościach 512 oraz płytę ECS N2U400. Powiedzcie mi czy bardziej opłaca mi się wymienić płytę główną na lepsza (taką do 400 paru zl) czy może dołożyć jeszcze 512 Mb Ramu??? A moze jednak cos innego??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Witka wszystkim. Mam do Was pytanko, mam możliwość wymiany (URODZINY :D ) jednego z dwóch elementów mojego kompa, a mianowicie albo ram albo płytę główną. W tej chwili posiadam 1024 MB ramu w dwóch kościach 512 oraz płytę ECS N2U400. Powiedzcie mi czy bardziej opłaca mi się wymienić płytę główną na lepsza (taką do 400 paru zl) czy może dołożyć jeszcze 512 Mb Ramu??? A moze jednak cos innego??? Nic nie wymieniaj jak ci chodzi, a za 400 kup sobie cos "NIE DO KOMPA" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Chyba ze jakiegos gryzonia a reszta..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Właściwie to kompa masz spoko. Jak koniecznie coś do komputera to może dorzuć tą kostkę 512MB. Ramu nigdy za wiele. Zasialcz masz dobry? Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 dowal se dysia nowego albo skołuj jakies dobre i ciche chłodzonko ..o ile nei masz jeszcze :) ( bo zakładam ze zasiłka jest taka ze mucha nie siada :) ) mozesz zapodac nową obudowe..jakiegos chiefteca...( albo Casetek 'a ..albo jakąs inna fajną) lub tez jakis mały modzik do budy...jakąs fajną bude dobrym rozwiazaniem byłaby jakas sporzo karta dzwiekowa...albo jesli taka posiadasz..to zestaw głosniczków :) Jeeli jednak mógłbym coś zasugerować to stary zapomnij na chwile o kompie i weź swoją kobiete i zabierz Ją na taki weekend jakiego nie zapomni ;) ;) ;) Szacuneczek:):):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Jeeli jednak mógłbym coś zasugerować to stary zapomnij na chwile o kompie i weź swoją kobiete i zabierz Ją na taki weekend jakiego nie zapomni ;) ;) ;) Szacuneczek:):):):) O ile taką czesc posiada :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...