Skocz do zawartości
pafelek1

Co moge wymienic??

Rekomendowane odpowiedzi

Witka wszystkim.

Mam do Was pytanko, mam możliwość wymiany (URODZINY :D ) jednego z dwóch elementów mojego kompa, a mianowicie albo ram albo płytę główną. W tej chwili posiadam 1024 MB ramu w dwóch kościach 512 oraz płytę ECS N2U400. Powiedzcie mi czy bardziej opłaca mi się wymienić płytę główną na lepsza (taką do 400 paru zl) czy może dołożyć jeszcze 512 Mb Ramu??? A moze jednak cos innego???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witka wszystkim.  

Mam do Was pytanko, mam możliwość wymiany (URODZINY  :D ) jednego z dwóch elementów mojego kompa, a mianowicie albo ram albo płytę główną. W tej chwili posiadam 1024 MB ramu w dwóch kościach 512 oraz płytę ECS N2U400. Powiedzcie mi czy bardziej opłaca mi się wymienić płytę główną na lepsza (taką do 400 paru zl) czy może dołożyć jeszcze 512 Mb Ramu??? A moze jednak cos innego???

Nic nie wymieniaj jak ci chodzi, a za 400 kup sobie cos "NIE DO KOMPA"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dowal se dysia nowego

albo skołuj jakies dobre i ciche chłodzonko ..o ile nei masz jeszcze :)

( bo zakładam ze zasiłka jest taka ze mucha nie siada :) )

mozesz zapodac nową obudowe..jakiegos chiefteca...( albo Casetek 'a ..albo jakąs inna fajną) lub tez jakis mały modzik do budy...jakąs fajną bude

dobrym rozwiazaniem byłaby jakas sporzo karta dzwiekowa...albo jesli taka posiadasz..to zestaw głosniczków :)

Jeeli jednak mógłbym coś zasugerować to stary zapomnij na chwile o kompie i weź swoją kobiete i zabierz Ją na taki weekend jakiego nie zapomni ;) ;) ;)

Szacuneczek:):):):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi