pjotr_1982 Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Bartony 2500 są juz nie osiagalne, 2600 jeszcze sa ale cena jest srednio o 60pln wieksza. Pytanie co robic? Czekac az athlony 64 stanieja czy kupowac bartka 2600 za ok 430 pln? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 www.apollo.pl lub www.allegro.pl Szukaj Bartka 2500+, jesli nie ma to sempron (doszły mnie słuchy o odblokowanym mnożniku w 2500+ sempron) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Świder: a gdzie slyszales? pjotr_1982: polecam selekcjonowane XP2500+ na allegro. a i w dziale gielda widzialem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Jakiś koleś się chwalił w "Najszybsze Athlony", ale po pytaniu o screeny, szybko przepraszał, że mu się pomyliło :D I oczywiście polecam selekcje... ciekawe od kogo :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 a myslales o mobilnym bartonie :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor_Jonasz Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Ja polecam semprona, wkoncu ktos musi wreszcie odnalezc serie, ktora sie albo super kreci albo z odblokowanym mnoznikiem :) Czlowiek uczy sie na bledach, wykosztujcie sie troche... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ1910 Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Mieszek temu za mojego Bartka 2500 dałem 312 zł...w tym momencie w sklepie gdzie kupowalem sprzet Bartek trzepie 330 zł i zdaje sie ze nie ma problemu z jego kupnem...Oczywiscie Wersja OEM :) Mnozik ma niestety zablokowany... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...