djsaint Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Ma ktoś ten joy z tematu? Jak wrażenia? Mogę go kupić za 60 zl. Joya używam do simów lotu (forgotten battles), nadaje to się do tego? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajus Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 przez dwa lata latalem sobie za pomoca Logitech Wingman Force 3D i wrazenia byly nieziemskie :) solidnie wykonany, nie meczyl dloni i bardzo dobrze w niej lezal, niesamowicie mocny FF, ktory zwiekszal wrazenia z gier o 100% ten ktory wymieniles z tego co kojarze rozni sie jedynie brakiem FFeedback'u, a reszta jest taka sama kawal solidnie wykonanej roboty ze stajni Logitech'a takze polecam zdecydowanie (szczegolnie, ze w tej cenie) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Dzięki za odpowiedź, kupiłem go. Doczytałem się gdzieś o słabej jakości potencjometrów w joyach logitecha, ale zobaczymy w praniu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...