elektronauta Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Mam taki problem, kupilem ostatnio nowego kompa, grafika miala byc Sapphire radeon 9600 Pro 128 MB, nie jestem pewiem czy niezrobiono mnie w konia i nie wsadzono wersji SE, w menadzerze urzdzen WinXp, widzi to grafike jako Radeon 9600 Series, niech mi ktos madry powie czy to jest Pro czy SE, bo jak wsadzili mi SE zamiast pro, to musze wiedziec i zrobic im rozpizdziel, czekam na odpowiedzi, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_Qomi Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Poprostu sprawdź jakie ma taktowanie rdzenia i pamięci (np. RIVA TUNER). Wersja SE dodatkowo ma 64 bity zamiast 128 na pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 sprawdz rivatunerem tam gdzie strzłąka wskazuje kliknij i wybierz pierwsze co jest dalej to: 1 -> Core ;] 2 -> Mem ;] jak masz pro to powinienes miec zegary 400/600 (core mem) a jak masz nie pro to 325/400 .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Chaos fajnie to wytlumaczyles :P Nawet glupi by zrozumial. Oczywiscie bez obrazy dla nikogo. Po prostu LOL :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektronauta Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Wielkie dzieki, wszystko gra, jest to pro, dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...