Gość sew333 Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Hej. Mam dziwaczny problem. CZemu jak zmienie na mac karty sieciowiej kolegi to 3dmark mi wywala po 2 testach góra. A jak powróce do domyslnych ustawien (narazie nie mam neta) to wtedy przechodzi cały spoko. Prosze o pomoc. Domyslne ustawienia to narazie u mnie brak neta. Na innej karcie graficznej było , ze identycznie. RADEON 9600XT. ATHLON 1800+. SOLTEK 75DRV5, 512 RAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 a kolega ma wylaczony w tym czasie komputer? bo ja kiedys przez pomylke ustawilem na 2 kompach tego samego maca i mialy to samo ip i nawet cos tam net probowal dzialac ale generalnie strasznie wsyzstko sie wieszalo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Tak ja sie umawiam z kolegą. Ale 3dmark mnie martwi. Jak mam Ip kolegi to wywala , a wylacze NETA to mi nie wywala . DZIWNE BARDZOOOOO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Straszne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Ale czemu tak mam?? TO jest dziwne strasznie. Jak mam swoje IP(Offline,narazie zablokowany numer) to nie wywala mi , a jak dam na IP kolegi to wtedy 3dmark 03 wywala. W ogole nie wiem o co chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...