niebieski20 Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Witam wszystkich mam od 2 dni sapphira 9550 i nie moge sobie z nim poradzic przy instalacji sterownikow omegi wyskakuje mi blad ze nie moze skonczyc instalacji i zeby uzyc standardowego sterownika VGA. robilam juz tak i nic to nie dalo. Przeinstalowywalem tez win i to samo, mam win 98. Pomozcie!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbtck1 Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Na stronie driverow wyraznie pisze ze juz nie robia sterownikow dla 98 tylko dla 2k i xp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieski20 Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 no ja sciaglem 2.6.37 ostatnie do win 98 ze strony omegi i wlasnie nie smigaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Sciagnij catalysy 4.7 są pod win 98/me moze bedzie lepiej:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...