ptaku666 Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Co sądzicie o Motce C550, mam zamiar ją kupic i chciałbym usłyszeć waszą opinie na ten temat czy warto kupic tego phona czy tez nie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 To zabawka - zdjęcia kijowe, wyświetlacz malutki - w tej cenie kupisz świetnego sagema myX-6 który robi naprawde extra fotki ma duży wyświetlacz i 65tyś kolorów !:) polecam a o tej motce zapomnij, telefon niegodny uwagi chyba że kupisz go za jakieś 100zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Mielaem ta motke i powiem ci ze jak sie przezucilem na N 7650 to motka to wiel;kie gowno, a poza tym nie warta swojej ceny! Bierz tak jak kolega wyzej napisal Sagema MyX 6 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 mam okazje bardzo tanio zdobyc ten telefon ale chcialbym wiedziec/widziec jakie on fotki robi, czy ktos kto ma ten model (c550) moglby podeslac tu jakies zdjecia lub na mail/priv? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Cytat mam okazje bardzo tanio zdobyc ten telefon ale chcialbym wiedziec/widziec jakie on fotki robi, czy ktos kto ma ten model (c550) moglby podeslac tu jakies zdjecia lub na mail/priv?Zobacz tu sa fotki z tej komorki (moje posty ze zdjeciami): http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=660...er=asc&&start=0 Ps. Za ile masz okazje kupic ten telefon? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 no chca mi go wcisnac za 50 zl za przedluzenie umowy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 A co ci jeszce proponuja procz tego telefonu i w jakiej sieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 idea, dodatkowe darmowe 10min i... naliczanie sekundowe za darmao. lol jak niewytargam odnich sagema my x5-2 to niech sie wala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Tylko 1 telefon ci zaproponowali? Zagroz im przejsciem do innej sieci, a jesli to nie pomoze to przenos sie do innej sieci. Ps. Jaki masz abonament? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 zaproponowali kilka telefonow ale c550 byl najlepszej jakosci/klasy a abonament place 50 zl a srednie rachunki to 60zl/miesiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 No to na nic lepszego nie licz z takim abonamentem :? Przenies sie do innej sieci, lub w ostatecznosci wez ten telefon :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...