Walker3d Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Posiadam IE v. 6.0.2800.1106.xpsp2.030422-1633 + jave sun v. 1.4.2_04 Jave potrzebowałem do prawidłowego funkcjonowania Azureusa , lecz po jej instalacji na niektórych stronach mam mikroskopijną czciąke (tak na oko to czwórka :wink: ) Jak zmienić wielkość czciąki bez zmiany przegladarki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Jak zmienić wielkość czciąki bez zmiany przegladarki ?Jezzzzzzuuuuu, CZCIONKI !!! Widok --> Rozmiar Tekstu. Średnia to ta standardowa, co była wcześniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Ehhh za szybko pisze , w tytule jest dobrze napisane :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Spróbuj ściągąć javę 1.4.2_05 - nie mam z nią problemów pod żadną przeglądarką (pod IE chyba też nie :wink: ). Ewentualnie w panelu sterowania w Java Plugin ustaw tak, żeby IE nie korzystał z Javy Sun'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...