adi_em Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Chce kupić nowy zasilacz. Mam Athlona XP 2600+, Gigabyte Radek 9600 Pro 512 DDR Ramu i płytke MSI lub Abit na nForce2. Zastanawiam się nad Chiefteciem 360 W, Chiefteciem 420W lub Tagan 380 Któryz tych zasilaczy kupić? A moze innej firmy...? POMÓZCIE!!!!!!!!!! Prosze! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Ja z tych co podałeś brałbym Tagana. Ewentualnie możesz jeszcze pomyśleć nad Chiefem 350BB od Delty albo o jakimś Topowerze, ewentualnie o NeoTEC'u. A jeśli Chief 360 to od Sirteca, bo te od Enhance są gorsze. Porównaj amperaże na linii 12V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Tagan 380W nie ma monitoringu obrotów a Chiefy mają. A nie wiecie który jest cichszy i stabilniejszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Tagan 380W nie ma monitoringu obrotów a Chiefy mają. A nie wiecie który jest cichszy i stabilniejszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Oba stabilne, w końcu to dobre zasilacze. Tagan powinien być cichszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 dzięki! Jeszcze tylko biore 298 zł i jade po Tagana 380 W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zubo Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Choć jest wiele dobrych zasilaczy to ja brałbym zdecydowanie Tagana, napewno sie nie zawiedziesz. Mam Tagana i jest niesłyszalny i wogóle jest poprostu zajebisty:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Tia, z tych co podałeś to tagan będzie najlepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ocean Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Jaki zasilacz mam widac w sygnaturce. Niestety jest glosny, szukam czegos co jest ciche i nie przekraca 250zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 sorry, ale nad czym tu się zastanawiać przecież wiadomo że chief odstaje sporo dobra to zasiłka,ale są dużo lepsze tagan ofkourse mocniejsze linie cichsza praca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...