Bart79 Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 cZesc Pewnie byl post o tym ale nie mam czasu ani ochoty szukac. A chodzi o to ze u kupla juz n'ty raz wszystkie partycje padly!!!! nie wiem jak to sie dzieje, czy to wina tego ze duze dyski a moze wina plyty glownej. Potrzeba cos na to poradzic, do tej pory poprostu odzyskiwalismy dane ale to trwalo duzo czasu i jest porblem ze znalezieniem duzego dysku aby miec gdzie odzyskane dane zgrac. Wiec jak ktos ma pomysl to praosze o odpowiedz. w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 buheheeh jak nie masz ochoty szukac , to ja nie mam ochoty odpowiedziec 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Pewnie byl post o tym ale nie mam czasu ani ochoty szukac.:evil: Jaja sobie robisz? Moze na BANA masz ochote co? Temat topicu nie przepisowy :arrow: temat do zamkniecia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Pewnie byl post o tym ale nie mam czasu ani ochoty szukac.A ja mam ochote cię zbluzgac ale se daruje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 dobra zmienilem temat posta :)) i porzeczytalem posty co do znikajacych partycji, zaraz spadam do kumpla naprawic to i owo. Najgorsze jest to ze mu BIOS nie wykrywa tego twardziela. Co z tym zrobic??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Ok poradzilem sobie z wszystkim, nawet nie uzylem tego magicznego programu (tetdisk). Wystarczylo jak zmienilem zworke na specjalne ustawienia i odpalilem kompa. Dysk zostal wykryty wraz z wszystkimi pratycjami. Naprawde dziwne OK Moze mi ktos powiedziec co zrobic aby na WD 1600 nie bylo juz takich motywow?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...