shafran Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 na allegro jest bum na mobile, ja też se musze inedługo procka zmienić i płyte, ramy już mam (400mhz), więc chciałbym żeby już synchronicznie z prockiem działały... czy te proce możnaby podkręcić...raczej "przekręcić" tak żeby zamiast domyślnej 266ddr miały 400mhz ddr(200mhz norm.) i zmiejszyć mnożnik tak żeby dalej proc był wykrywalny jako 2500+, nie chce na razie go podkręcać bo nie mam kasy na cooler... są różne zdania, albo że zależy od modelu albo że w ogóle albo że spoko:D:D i jeszcze jedno, co radzicie 2500+ oczywiście 1.45V czy może jakieś nowe wymysły że podobno jest taki bardzo rzadki proc z usa 2400+ co chodzi na 1.36V...i podobno lepszy jeszcze w o/c niż 2500+..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 podobno.... oczywiscie ze kazdego mobila da sie ustawic na dowolny mnoznik i dowolne FSB - pomysl co to oznacza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shafran Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 to dlaczego w pdfie z amd.com o tym jak serie odczytywać literka ostatnia to jak stwierdzili "maksymalna częst. fsb"? a nie "domyślna" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samone3 Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 najlepiej jeżeli są z allegro procki sprawdisz osobiście ,mimo większech wydatków jest pewnosc(wniknij w to :wink: ) Bo na allegro to w większości ,,niewypały" jak dla mnie więc lepiej sprawdzic Ale i Tak lepiej zaryzykować niż semprtonem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shafran Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 bo np. tak lookam i są "AXMH2500FQQ4C" i te same z dodatkowym numerkiem IQYHA, te o IQYHA są droższe ze 30 zeta....poradźcie co wybrać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 bo np. tak lookam i są "AXMH2500FQQ4C" i te same z dodatkowym numerkiem IQYHA, te o IQYHA są droższe ze 30 zeta....poradźcie co wybraćIQYHA jest to seria i kazdy procesor posiada, mozliwe ze tamte sa z innej serii ;] i ten AXMH2500FQQ4C tez posiada jakas serie ale koles jej poprostu nie podał ja mam np. AQZFA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shafran Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 wiem że to seria, ale sie pytam czy to dobra seria:D i która jest najepsza dla 2500+? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...