xpektor Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Czy zna ktoś darmową bramke MMS?? BO w googlach pisze że darmowa a jednak okazuje sie płatna. Z idei max rozmiar MMS to 100kb ale max rozmiar pliku audio to 30kb. Znacie jakieś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Ja jedyna ktora znam to na www.idea.pl tylko ze limit miesieczny 5 MMSów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 I to jest ten ból. I max wielkośi tak jak pisałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 A co ty chcesz przesylac ze to ci nie wystarcza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Nie mam kabla do komórki :( I posyłam se MMS z dzwonkami i tapetkami :D Ale ze mnie LoL... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Nie mam kabla do komórki :( I posyłam se MMS z dzwonkami i tapetkami :D Ale ze mnie LoL... Bramka MMS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 ALe to nei jest do konca darmowe :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Na idei jest darmowe. Można miec POPaka ale trzeba byc zarejestrowanym ;P I max jest 5mms/mies. I jest ograniczenie do 100kb :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 a jest cos na ere :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Ja wsumie tez jak bym nie mial kabla to bym robil tak samo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Na idei jest darmowe. Można miec POPaka ale trzeba byc zarejestrowanym ;P I max jest 5mms/mies. I jest ograniczenie do 100kb :PChodzilo mi o plusa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...