Mirhel Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Ostatnio patrze na liste ''Dodaj usun programy'' a tam siedza chyba dialerki: 1) Home search assistent oraz 2) Schoping wizard. Chcialem je odinstalowac,niestety nie da sie. Probowalem Nortonem oraz Spybot - Search & Destroy rowniez Stringerem. Do rejestru nie moge wejsc (brak uprawnien). Jak usunac to dziadostwo ? ps. uzywam opery,wiec nie odczuwam skutkow tych dialerow...ale nie lubie miec balaganu :D pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 U wlasnie wczoraj u kumpla mialem to samo najwpierw usunelłem to z temp,pliki internetowe,Downloaded Program Files,Z program Files te pliki co się wgrały i jak to wszytko wyczysciłem dialery sie usuneły z dodaj usun programy acha ale przed tym jeszcze musisz wylaczyc usulugi. No i jak to wszytko zrobiłem windows ME kumpla się skopał :P:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 niema nie moge wejsc do rejestru :) wez sobie jakis program inny niz regedit np z chipa jakiegos albo cos ja sobie buszuje po rejestrach na szkolnych kompach mimo ograniczonych uprawnien :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirhel Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 nie mam sily do tego ... zaden sposob nie dziala :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Sprobuj poszukac programu CWShredder moze on Ci pomoze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris765 Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 http://www.komputerswiat.pl/include/downlo...arki/CWShredder lub http://www.lavasoft.de/english/default.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirhel Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Dzieki wszytkim za pomoc :D Niestety te programiki nie usuwaja ''wymienionych przeze mnie dialerow''. Za to usunely kilka innych o ktorych nie widzialem :) Za to te najgorsze, przeskanowalem Kasperskim antivirusem,(oczywiscie tez nie mogl ich usunac). Przepisalem wiec nazwy plikow, uruchomialem tryb awaryjny,odlaczylem net, znalazlem w rejestrze i usunalem :P a pozniej odinstalowalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...