Gość DaMcio Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 kurdw już mnie zaczyna powoli to denerwować mam przeczyszczone dosłownie wszystko :] a tu zobaczyłem że jest jescze przechowywana historia programów z paska zadań (ukryte po prawej) gdzie ją moge wyczyścić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 jest tu ino jaki doktur ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 jaki win i jaka historia programow? moze msconfig pomoze.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Koledze chodzi pewnie o listy MRU - Most Recent Used. http://www.pcworld.com/downloads/file_desc...id,23165,00.asp - MRU-Blaster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 rejestry panie... tam jest wszystko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 jv16 power tools proponuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...