emilmaj Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Witam was mam problem a konkretnie zauwazylem ze to zjawisko dzieje sie zarowno na plycie kt3-ultra ARu oraz ulrta w(przynajmniej u mnie) Mam procka athlon xp 1900 + kupionego w actionie, no i zaczyna sie jazda gdy ustawie FSB na 133 i mnoznik na 12x czyli tak jak powinno byc, plyta chodzi niestabilnie i zawiesza sie nawet pod czas instalowania windowsa !!! gdy wsadze durona 700 chodzi on na 7x100 wszystko jest ok, tak samo z XPkiem 12x100 chodzi, natomiast przy ustawieniach fabrycznych wywala sie mam plyte sprawdzalem na kilku rodzajach ddr'ow 333 samsunga i winboard'a i to samo, moze to jakies ustawienia w biosie mam zle? Prosze o pomoc moze ktos sie z tym spotkal, ja w sumie pierwszego XP'ka skladam i moze stad te akcje. pozdrawiam emilmaj@astercity.net Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Sprawdz pamieci i zasilacz , najlepiej podmieniajac je . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 100 % zasilacz kumpel miał tak samo kupił Xp1600 i moze działać tylko na taktowaniu 1050 czyli 10,5x100 bo inaczej sie wiesza gość ma zasiłke 200W Codegen masakra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 He He kumpel kupil jakas bude co miala 300 wat zasilke za 100 zl i tez nie chcial isc Xpek na 133 :) . Ale na wszelki wypadek pamiec tez bym sprawdzil . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 mój kumpel był przekonany ze ma jakąś 250 az do momentu jak zasiłka nie poszła z dymem i wtedy dowiedział sie ze to było 200W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...