.Sjel Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 W najbliższym czasie mam zamiar skorzystać z oferty aster (256/96 może 1mbit/196) mam więc pytanie jaki jest u was faktyczny średni transfer (oczywiście na jakiś dobrych serwerach nie na byle czym)? ... bo transfery we wszelkich opisach i ulotkach "DO xxx" znaczą dla mnie tyle co nic bo równie dobrze może być średnio 10kbps... Tak przy okazji jak u nich z "awaryjnością" ? Do tej pory mam/miałem SDI i na to akurat narzekać nie mogłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 ja mam pakiet średni i jest rewelka jak ściągam z serwerów to 120 kbs spokojnie. Z p2p w dzień 30bs a od 1 w nocy do 11 rano 120 kbs. zadowolony jestem bardzo i wogóle nic się nie wali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Sjel Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 ja mam pakiet średni i jest rewelka jak ściągam z serwerów to 120 kbs spokojnie. Z p2p w dzień 30bs a od 1 w nocy do 11 rano 120 kbs. zadowolony jestem bardzo i wogóle nic się nie wali Dzięki 1. Pakiet średni tzn. (w tym momencie są 4 ;) )? 2. Piszesz w Kbps czy w kilobajtach/s ? 3. hmm.. piszesz że w dzień 30 [jakiś tam jednostek] w nocy 120 - jest więc jakieś ograniczenie na dzień czy wynika to ze zmniejszonego ruchu nocą ? Tak czy inaczej i tak pewnie to będzie aster... tepsie zarobić niedam choćby limity zdjęli, dialog, netia dodatkowe opłaty za telefon (który mi nie potrzebny)... a na podłączenie innych wynalazków często spółdzielnia zgody nie daje (chodzi oczywiście o providerów). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 kbps w nocy jest cos takiego jak nocne myszkowanie i od 1 do 11 aster jest przyspieszony ogólnie bedziesz zadowolony. W pracy mam stałkę neostrady i nie ma porównania. twój świat chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Sjel Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 chyba kulą w płot... Twój świat ma 1Mb/s więc jakbyś wyciągał 120kbps i to nocą to n/c, a generalnie nawet przy najwolniejszej ofercie (256kbps) to i tak te 120 to jakoś niewiele... coby cie zbytnio nie męczyć ;) napisz jeszcze (a może ktoś inny jeszcze się dołączy) tylko jak to wygląda w kilbajtach/sek oczywiście z jakiś dobrych serwerów i nie z "zasobów operatora". "Stałka" neostrady ma z tego co pamiętam 3 warianty więc porównanie do niej (niokreślonej) nic nie wnosi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 kbps w nocy jest cos takiego jak nocne myszkowanie i od 1 do 11 aster jest przyspieszony ogólnie bedziesz zadowolony. W pracy mam stałkę neostrady i nie ma porównania. twój świat chybaod 1 września 1mb jest na cały świat niezależnie od godziny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 goraco polecam astera!! w tej chwili mam pakiet ktory juz wycofali (promocja "blizej swiata" 512/192 - 159zl, transfery ~60kB/s non stop) ale mam zamiar przesiasc sie wkrotce na Twoj Swiat (1024/192 - 174zl) :) a z awaryjnoscia nie ma zadnych problemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...