Skocz do zawartości
kusztyk

Co myslicie o takim zestawieniu???

Rekomendowane odpowiedzi

Kupuje kompa ale dopiero za miesiac, ale juz bym chcial wiedziec czy dobrze wybralem, kompa starego sprzedaje i nie wiem czy kumpel mi pozyczy kompa wiec nie wiem czy bede miec dostep do netu.

proc: AMD Athlon64 3000+ - 762zl

plyta: Abit KV8 pro - 467zl

ram: hynix 512MB 400 D43 - 399zl

grafa mialem nie kupowac ale okazalo sie ze mam wiecej kaski wiec kupuje: Gigabyte Radeon 9600 Pro 128MB DDR TV - 536zl

zasilacz i tu nie wiem czy mi taki wystarczy czy nie??? : Chiftec 360W ATX - 164zl

razem: 2328zl

Jak jeszcze sie okaze ze bede miec wiecej kaski do bede skladac WC Na razie mam w planch Nagrzewnicze z kadetta pomple atman 306 i jakis bloczek na proc nie wiem jaki moze wy mi poradzicie???A jak nie WC to na proca kupie pentagrama 80.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nio komp ma byc troche do gier bo moj brat duzo gra ale ja wcale!!! Ja wole sie pobawic w OC. A jaka karte radzicie kupic??? W okolicach 500zl Ram pozniej dokupie chyba ze jeszcza jakas kaska wpadnie narazie mam ok. 2500zl i narazie za tyle mam poskladac chyba ze gorsza grafe?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm raczej nie. Wersja 9800 Pro kosztuje cos koło 900 czy 1000 zł. Jezeli chcesz kupic modowalna 9800 se to musisz: isc do sklepu i upatzrec jakiegos 9800se (najlepiej powercolora lub yuan) jezeli beda mieli to sputac sie czy jezeli kary nie uda sie zmodowac to mozesz jej nie brac/oddać. Moduje ją sie sterami omega do ati

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

normane 9800se są tanie, a te z pcservis są po 720 bo to sa modele testowane na działanie 8 potoków, więc nie jest to problem, czy bvędzie działac, czy nie. Też polecam tą karte bo w tej chwili nie ma nic lepszego w kategori cena/jakość, a w dodatku karta pozwala grać w praktycznie wszystkie gry na fajnych detalach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przy kupnie kart graficznych zapamiętaj jedno - żadnego fx'a no chyba że 50% taniej :) ten radek po zmodowaniu i podkręceniu jest identyczny jak 9800pro, który jak wiadomo jest najlepszą grafą do 1000zł, a co do pcserwisu to są oni pewni, z tego co wiem sporo osób u nich kupowało i nawet jak przydażała się wpadka (żadko bo żadko ale czasem jakiś radek nie modował się w pełni) to odrazu wymieniali na fuul moda

ps. sam mam ochote kupić tą grafe i mam nadzieje, ze za reklame jakaś zniżka będzie :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi