kusztyk Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Kupuje kompa ale dopiero za miesiac, ale juz bym chcial wiedziec czy dobrze wybralem, kompa starego sprzedaje i nie wiem czy kumpel mi pozyczy kompa wiec nie wiem czy bede miec dostep do netu. proc: AMD Athlon64 3000+ - 762zl plyta: Abit KV8 pro - 467zl ram: hynix 512MB 400 D43 - 399zl grafa mialem nie kupowac ale okazalo sie ze mam wiecej kaski wiec kupuje: Gigabyte Radeon 9600 Pro 128MB DDR TV - 536zl zasilacz i tu nie wiem czy mi taki wystarczy czy nie??? : Chiftec 360W ATX - 164zl razem: 2328zl Jak jeszcze sie okaze ze bede miec wiecej kaski do bede skladac WC Na razie mam w planch Nagrzewnicze z kadetta pomple atman 306 i jakis bloczek na proc nie wiem jaki moze wy mi poradzicie???A jak nie WC to na proca kupie pentagrama 80. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Jeżeli to ma być do gier,to karta do tego procesora jest ni w pięć ni w dziewięć. A i ramu 1gb by się przydało,ale kość można zawsze dokupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 nio komp ma byc troche do gier bo moj brat duzo gra ale ja wcale!!! Ja wole sie pobawic w OC. A jaka karte radzicie kupic??? W okolicach 500zl Ram pozniej dokupie chyba ze jeszcza jakas kaska wpadnie narazie mam ok. 2500zl i narazie za tyle mam poskladac chyba ze gorsza grafe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Karta troche droga, chodza po 499. Ram mozesz zawsze dokupic. ale zadze aby te kosci byly w dualu. Ten chieftec moze ci nie wystarczec. Lepiej kup tego z aktywnym pfc, lub 420 W i pfc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Ceny wziolem z barwkompa, to ta karta bedzie dobrze wspolpracowac z tym procem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 weż 9800se@pro z pc serwis za 720 zeta a ram dokup później Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 podaj link tego radka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 9800se&pro jezeli dobrze sie zmoduje to mozesz brac, jak nie to niezabardzo. wydajność niezmodowanej to cos porównywalnego do 9600Pro!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 A z kad bede widziec?? no 250zl wiecej zaplace a niewiadomo jak bedzie chodzic? A 9600 mozna modowac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 hmmm raczej nie. Wersja 9800 Pro kosztuje cos koło 900 czy 1000 zł. Jezeli chcesz kupic modowalna 9800 se to musisz: isc do sklepu i upatzrec jakiegos 9800se (najlepiej powercolora lub yuan) jezeli beda mieli to sputac sie czy jezeli kary nie uda sie zmodowac to mozesz jej nie brac/oddać. Moduje ją sie sterami omega do ati Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 normane 9800se są tanie, a te z pcservis są po 720 bo to sa modele testowane na działanie 8 potoków, więc nie jest to problem, czy bvędzie działac, czy nie. Też polecam tą karte bo w tej chwili nie ma nic lepszego w kategori cena/jakość, a w dodatku karta pozwala grać w praktycznie wszystkie gry na fajnych detalach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 To daj mi jakies link z jednym z nich!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Ogólnie to zestawik niczego sobie tylko ten Radek... Może Leadteka 5900XT za 799 (nie pamiętam gdzie był za tyle) a tu link orientacyjny. Karta całkiem niezła do OC z radiatorami na pamięci Revolteka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 a co ten GeForceFX 5900 od tego radka z pc serwis bedzie lepszy? I chyba troche za drogi ten GeForceFX 5900. A kupil juz od pc serwis taka karte?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 przy kupnie kart graficznych zapamiętaj jedno - żadnego fx'a no chyba że 50% taniej :) ten radek po zmodowaniu i podkręceniu jest identyczny jak 9800pro, który jak wiadomo jest najlepszą grafą do 1000zł, a co do pcserwisu to są oni pewni, z tego co wiem sporo osób u nich kupowało i nawet jak przydażała się wpadka (żadko bo żadko ale czasem jakiś radek nie modował się w pełni) to odrazu wymieniali na fuul moda ps. sam mam ochote kupić tą grafe i mam nadzieje, ze za reklame jakaś zniżka będzie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Garfield^ dzieki CI!!! Moj wujek mieszka w wawie wiec ich odwiedzi!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Ram mozesz zawsze dokupic. ale zadze aby te kosci byly w dualu Z tego co wiem... żadna płyta pod socket 754 nie obsługuje duala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Epox 8KDA3J nForce3 co myslicie o tej plycie? Bedzie lepsza od tego abita? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Nio prosze o odpowiedz ludzi ktorzymieli doczynienia z takimi plytami i powiedzia ktora bedzie lepsza??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...