Gość Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Yo Mam taki problem od pewnego czasu mój HDD Sagate U6 20GB wyłacza się bez powodu tzn. gdy np: gdy surfuje nagle komp potrafi mi się zrestartować a tależe przestają się kręcić po chwili talerze zaczynają znowu wirować i wszystko wraca do normy. Dzieje się to mniej więcej co 3-4godz w ciągu dnia. Co to może być i czy można sobie z tym jakoś poradzić np: HDDRegeneratorem czy poprostu dysk niedługo padnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Bierz pod uwage, że jest cos takiego jak virus czy trojan i mogło cie to zainfekowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 A więc tak: Onio: trojanów i virusów chyba nie mam przed chwilą sprawdzałem AntiVirem PE z najnowszymi update'ami. sp1mta: 1)Z napięciami wszystko ok wachają się 12,09V-12,16V 2)Wtyczka jest dobra ruszałem i wszystko ok. 3) Temperatura tak na czuja to ok 40-45C więc też ok. Poprostu HDD tak sam z siebie się wyłącza tzn taleze się nie obracają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...