Scary Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Mam jeden dzien na podjecie decyzi i kompletnie nie wiem ktory wybrac. Slyszalem duzo dobrego o obydwu tych modelach. Licze na obiektywne opinie i mam nadzieje ze pomozecie mi podjac decyzje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Ja bym łykał T630 gorszy ma aparat i mam mniej pamięci niż sagem a w reszcze roxuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Sagem: lepszy aparat, większa pamięć, duże możliwości irdy cena :) SE t630: butooth, jest strasznie wolny, drogo można sprzedać :), no i jest ładny! Więc jeżeli nie potrzebujesz blutootha i dobrego modemu gprs a za to robisz dużo zdjęć, pykasz w gierki java bierz SAGEMA !!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...