deeejot Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Mam pytanie gdzie mozna sciagnac updaty do Nortona Antyvirusa dawniej robilem to z tej strony www.nowosci.basnet.pl ale ona narazie nie istnieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 A chociażby z www.software.hoga.pl. Czemu nie korzystasz z LiveUpdate? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 http://www.symantec.com/avcenter/download/...ges/US-N95.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 dzieki za linki z live update nie kozystam bo jest dziwny a ja mam nie orginalnego nortona i sa klopoty z tym live uptede nigdy nie wiem czy zaupdatowalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eljot Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 ftp.symantec.com zaloguj sie anonimowo i mozesz sobie za free sciagnac plik z nowa baza do nortona do wszystkich wersji. server dziala szybko i bez problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 dzieki za linki z live update nie kozystam bo jest dziwny a ja mam nie orginalnego nortona i sa klopoty z tym live uptede nigdy nie wiem czy zaupdatowalo :) Ja też mam pirackiego i niemam kłopotów z live update - mam NAV 2002 PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 dzieki za linki z live update nie kozystam bo jest dziwny a ja mam nie orginalnego nortona i sa klopoty z tym live uptede nigdy nie wiem czy zaupdatowalo :) Ja też mam pirackiego i niemam kłopotów z live update - mam NAV 2002 PL zgadza sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...