Skocz do zawartości
Quam

GF 2 MX a LCD ...

Rekomendowane odpowiedzi

No i stało się... po miesiącu bycia "bez zasilacza" doszła rano piękna paczuszka z NeoTECiem V4202...

Miałem sobie Radka 9800SE@Pro ale sprzedałem bo był *tfu* 128-bit...

Teraz czekam na kase i zamówie jakiegoś 256-bit :)

Ale w czym problem, na ten okres "Bez Grania..." skombinowałem jakiegoś GF2MX 100/200 no-name... i podpiołem po mojego LCD jest to

Eizo L550 FlexScan... problemy zaczeły się od momentu wpięcia karty...

Godzine próbowałm włączyć kompa... ciągłe resety przy samym wyświetlaniu się Menu Wyboru użytkowników (mam XP) ...

Na sekunde pokazł się niebieski ekran z napisami u górze i RESET...

W końcu AWARYJNIE wszedłem do systmu wywaliłm całkowicie urządznie VGA i po resecie, wykrył domyslne urządzenie :

GF 2MX (microsoft corp) ... kolejny problem... NIE DA SIĘ ZAINSTALOWAĆ ŻADNEGO STEROWNIKA... oprocz tego domyslnego od XP... Cokolwiek zainstaluje... po resecie, a w momecie gdzie ma sie pokazać menu wyboru profilu monitor GAŚNIE... pomaga jednynie wywalenie sprzetu w trybie awaryjnym...

Teraz siedze na rozdzielczości 1280x1024x16 ... wszystko chodzi strasznie... macie jakiś pomysł co z tym fantem zrobić ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi