Gość PLAYER-PL Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Mam problem z archiwum gg jak chce je otworzyc to wogole sie nie otwiera zna ktos sposob jak to rozwiazac albo jakis program do exportowania gg z pliku? do htmla albo cos:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 wgraj jeszcze raz GG, a problem moze sam zniknie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris765 Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 przekopiuj profil i tak jak kolega powiedził zainstaluj jeszcze raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PLAYER-PL Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 juz tak robilem i niedzialczylo: zrobilem inny manewr i dziala:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 a co zrobiłeś z tym gg ? ja mam w archiwum skasowane rozmowy i nie wiem jak je przywrócic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 zainstaluj konnekta :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 konnekt zaczyna rządzić :lol: mi na widok gg takiego badziewia zółtego to az wstręt teraz bierze :).. ja bym tak nie mógł... (nie wspomne ze 4 okna na gg z hamskimi swfami potrafia 80% procka zżerać...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...