Mr.Martin Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Witam Posiadam plyte glowna na chipsecie i875 - Abit IC7. Zintegrowalem swego windowsa xp z SP2 i zainstalowalem go - powiedcie mi czy trzeba doinstalowywac "Intel Chipset Utility" czy moze SP2 juz zawiera te drivery i dodatki aby poprawnie i bezkonfliktowo dzialal windows i plyta glowna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 A nie mozesz sprwdzic? np odpalajac 3dmarka? jesli masz za malo pkt to trzeba doinstalowac ;) jesli masz tyle ile potrzeba to nie musisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Witam Posiadam plyte glowna na chipsecie i875 - Abit IC7. Zintegrowalem swego windowsa xp z SP2 i zainstalowalem go - powiedcie mi czy trzeba doinstalowywac "Intel Chipset Utility" czy moze SP2 juz zawiera te drivery i dodatki aby poprawnie i bezkonfliktowo dzialal windows i plyta glowna? hmm watpie, ze ma zintegrowane, nigdy nie mial i nie bedzie mial raczej. Owszem, w systemie sa zawarte sterowniki do kontrolerow IDE i beda dzialac na platformie Intel, ale jednak lepiej zainstalowac stery dedykowane Intela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Witam Posiadam plyte glowna na chipsecie i875 - Abit IC7. Zintegrowalem swego windowsa xp z SP2 i zainstalowalem go - powiedcie mi czy trzeba doinstalowywac "Intel Chipset Utility" czy moze SP2 juz zawiera te drivery i dodatki aby poprawnie i bezkonfliktowo dzialal windows i plyta glowna? hmm watpie, ze ma zintegrowane, nigdy nie mial i nie bedzie mial raczej. Owszem, w systemie sa zawarte sterowniki do kontrolerow IDE i beda dzialac na platformie Intel, ale jednak lepiej zainstalowac stery dedykowane Intela. Tez tak myslalem - dlatego tez teraz doinstalowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...