Brunek Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Witam serdecznie Mam problem z głośnikami Logitech Z-640. Dziś je otrzymałem. Odrazu podłączyłem tak jak zostało to opisane w instrukcji. Kabelki zgodnie z kolorami do subwoofera. Kabelki zgodnie z kolorami do plyty (Abit NF7-SL). Po odpaleniu robie test w nvmixerze. Przednie głośniki lewy-prawy działa. Gdy dochodzi do puszczania dzwieku na centralny piszczy mi lewy tylny głosnik. Dalsza czesc test glosnikow tylnych w ogole nie slychac, gdy dochodzi do subwoofera to slychac buczenie w prawym tylnym glosniku. Aha gdy jest puszczany szum na początku wszystkie glosniki slychac, czyli są podłaczone. Prosze o pomoc. Sterowniki to nforce 4.27 najnowsze ze strony nvidia. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 zrob tak: zielony do zielonego, czarny, do niebieskiego, pomarańczowy do rózowego. nastepnie w nv mixer ustaw wizardem. (jak Cie zapyta czy słyszysz sub wofer(a nie bedzie go słychac) to powiedz, słyszysz, i bedzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...