XvX Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Miałem XP... Dzisiaj gdy próbowałem go włączyć, pojawiło się okno.. Trwa ładowanie... no i na tym się skończyło. System nie chce dalej ruszyć... Zainstalowałem drugi (również XP :) ) i teraz mam pytanie, jak przywrócić stary system do działania ?? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvin Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Trwa łądwoanie... no i na tym się skońćzyło. System nie chce dalej ruszyć... Zainstalwoałęm drugi Ja proponuje pocwiczyc ortografie :P a jak walnales reintsal to jak kcesz przywrocic stary system? to jak bys walnal format c na win me i wegral xp i pytal sie jak z poziomu Xp przyworcic win me Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Ja proponuje pocwiczyc ortografie :P Weź o ortografii nic nie mów. :twisted: @XvX Co zrobiłeś, że Ci system padł? Bo tak sam z siebie to nie mógł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XvX Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 a jak walnales reintsal to jak kcesz przywrocic stary system? to jak bys walnal format c na win me i wegral xp i pytal sie jak z poziomu Xp przyworcic win meA ja proponuje zacząć od uważnego czytania postów. Napisałem, że zainstalowałem drugi !! Czyli teraz mam 2 systemy :P @Crosis Własnie w tym sęk że wcześniej nic nie robiłem ! Poporstu jak odpaliłem kompa, to nie chciał sie załadować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Samo się nic nie robi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XvX Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 to było spowowdowane na pewno przez "Coś"! :) A ja na to "coś" nie miałem wpływu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...