MackP Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Witam, wlasnie kupilem od Sapphire radka 9550 4n szajsungi, poczytalem tutaj no i chcialbym potestowac karte lecz mam problem instaluja sie tylko stery z plytki co dostalem dobrze.. omegi jak w temacie ze strony omegi sie instaluja ale karta nie chce dzialac "nie mozna uruchomic tego urzadzenia (KOD 10) " wie ktos why?? a czy na athlonie 1.6+ i 256 ramu po podkreceniu na orginalnych sterach do 300/460 w 3dM2003 - 2337 pnk, a w 3dM2001 7436 to dobry osiag? spokojnie z tego co poczytalem moge 400/500 ustawic i chetnie bardzo byl bym za tym lecz bez omeg chyba sie nie da.... Czy dobrze ze oprocz karty w urzadzeniach jeszcze mi sie mimowolnie pojawia secundary 9550?? No i przy tych osiagach to ja w doom3 nie pohasam a chcialbym.. tnx z gory za odzew Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryzan Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Mozesz bez problemow podkrecic karte innym programikiem - np Riva Tuner, AtiTool. Ja polecam RadLinkera, jest prosty w obsludze i sam go z powodzeniem uzywam. Co do wykrywania secondary jest to normalne - jako ze ramdac jest podwojny i karta moze obslugiwac na raz dwa wyjscia, np. telewizor i monitor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MackP Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 meczylem sie do teraz i udalo mi sie zainstalowac omegi stery ale tylko na urzadzeniu secondary na pierwszy m dalej nie chce ale tak namieszane juz mam ze spokojnie podkrecam na catalistach orginalnych co dostalem z karta 4.6 do 400/500 wiec nie wiem po co tamte. Z tego co tu wyczytalem te radki maja blokady.. to dlaczego ja nie mam tego oporu???? moze mam jakas lepsza wersje?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryzan Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Ja mojego ex-radka 9600 pro od sapphire krecilem na zwyklym chlodzeniu do 510/720 wiec o zandej blokadzie nic mi nie wiadomo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...