Wacho Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Witam Chce mieć pomiary temperatury i obroty fanów współpracuje do fanów tylko jeden program... Hmonitor Albo nie umiem ustawić programów... -MBM 5 -Speed Fan Aby mi pokazywało mój Chipset to: Intel 815E A main sensor czy coś takiego to: IT8712F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Udzieliles sobie odpowiedzi :P Nie umiesz ustawic MBM :P A tak pozatym to nie ten dzial!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacho Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 No to jak mam go ustawić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacho Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Wiecie jak to ustawić... aby pomiar temp. był... i obroty wentylów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 na poczatek sciagnij polski jezyk do mbm moze bedzie ci latwiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacho Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Z kąd go moge pobrać... bo szukam na google i nic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacho Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Mam już spolszczenei i najnowszo wersje programu ale nie moge nadal ustawić tego programu Co to znaczy Typ Wentylatora?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...